Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Νεκρή έγκυος γυναίκα μετά από σύγκρουση με τραίνο στα Διαβατά

Σύγκρουση ΙΧ με αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη στα Διαβατά. Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε γυναίκα.

Μία έγκυος γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή, ενώ ένας ακόμη άνδρας, 50 ετών, απεγκλωβίστηκε φέροντας τραύματα, ύστερα από σύγκρουση αυτοκινήτου με αμαξοστοιχία στα Διαβατά στις 2 το μεσημέρι.

Το αυτοκίνητο παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη με συνέπεια να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία, IC 91, που εκτελεί το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.



Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα και επτά άνδρες, οι οποίοι απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις της την 41 ετών συνοδηγό, η οποία ήταν έγκυος στην 20η εβδομάδα και τον οδηγό του αυτοκινήτου.

Περιπολικό της αστυνομίας έσπευσε στο σημείο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και ο άνδρας στο νοσοκομείο Παπανικολάου.



Φωτογραφίες- Facebook Δημήτρης Ορφανίδης

Πηγή:
- Νεκρή έγκυος γυναίκα μετά από σύγκρουση με τραίνο στα Διαβατά
https://www.voria.gr/article/dio-travmaties-apo-sigkrousi-ich-me-treno-sta-diavata

1 σχόλιο:

  1. Γιατί δε μεριμνά ο ΟΣΕ να τοποθετηθούν χειροκίνητες μπάρες με φύλακα σε αυτό το σημείο; Το υφιστάμενο ΑΣΙΔ δεν παρέχει καμία ασφάλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή