Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Επίσκεψη του Υπουργού Χρ. Σπίρτζη στο Θεματικό Πάρκο Σιδηροδρομικών οχημάτων στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Λάρισας

Αναδημοσιεύουμε μια ανάρτηση του φίλου και πρώην συναδέλφου Αντώνης Χαχάμης:

Σήμερα Τετάρτη 15 Μάη του 2019 είναι μια σημαντική ημέρα για τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος. Δοκιμαστική αμαξοστοιχία μετά την ολοκλήρωση των έργων σπάει τις τέσσερις ώρες στη διαδρομή Αθήνα Θεσ/νικη. 







Το Πολιτιστικό Κέντρο Σιδηροδρομικών Λάρισας είχε την τιμή να υποδεχθεί και να ξεναγήσει στο Θεματικό πάρκο Σιδηροδρομικών οχημάτων μεταφοράς προσωπικού και όχι μόνο που δημιούργησε με την ευγενική χορηγία των Mikel ΑΕ και την συνδρομή του ΟΣΕ ,τον Υπουργό Μεταφορών κ. Σπίρτζη ,τον Γεν Γραμματέα κ. Θάνο Βούρδα ,τον Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Θεοχάρη, τον Πρόεδρο του ΟΣΕ κ. Κακουλάκη και πλήθος παραγόντων και Δημοσιογράφων. 




Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Υπουργό καθώς και όλους τους επίσημους για την παρουσία τους και το ενδιαφέρον τους που μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.







Πηγή:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1570137639783513&set=pcb.1570138019783475&type=3&__tn__=HH-R&eid=ARBBfcEm5LAnmzOZ4SBJWpmrIQJTMi8DDIOTt3owS_auQb6b-uCyf6ATHRJYzWDgXt9iwZbinkIVqzKD



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου