Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Το μέλλον της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κρίνεται στην Ιταλία. Μαίνεται η διαμάχη ιταλικής κυβέρνησης με την FSI

Το μέλλον της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κρίνεται στην Ιταλία, καθώς μαίνεται η διαμάχη της ιταλικής κυβέρνησης και του ιταλικού υπουργείου Μεταφορών με την FSI, η οποία αποτελεί την μητρική εταιρεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.





Στην αξίωση παραίτησης σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου της FSI και τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο υπουργός Μεταφορών Danilo Toninelli, απάντησε, με ανακοίνωση της, η σιδηροδρομική εταιρεία.

Η FSI αναφέρει ότι το διοικητικό συμβούλιο ενεργεί με βάση το Σύνταγμα και τους ισχύοντες νόμους του κράτους και ελέγχεται από εποπτικά όργανα που μετέχουν στις συνεδριάσεις τους, καλώντας τον υπουργό Μεταφορών να μην προβαίνει σε δηλώσεις που δυσφημούν την εταιρεία.

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται σε αλλαγές προτεραιοτήτων της νέας ιταλικής κυβέρνησης και στον σιδηρόδρομο.

Μένει να φανεί σε ποιο βαθμό οι εξελίξεις στην Ιταλία θα επηρεάσουν την ελληνική ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία καλείται να εκταμιεύσει 22 εκατ. ευρώ για την απόκτηση της ΕΕΣΣΤΥ και να θέσει σε τροχιά υλοποίησης το επενδυτικό της πλάνο.

Φ. Φωτ.

Το μέλλον της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κρίνεται στην Ιταλία. Μαίνεται η διαμάχη ιταλικής κυβέρνησης με την FSI
https://www.metaforespress.gr/sidirodromos/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου