Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Μηχανοστάσιο Λάρισας - Διαμαρτυρία στο Δήμο για τα κομμένα κλαδιά

ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ ΟΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «Ε»

* «Μας αγνοούν παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις» λέει ο τομεάρχης Δημ. Τζάρτζας
 Δημοσίευση: 02 Μαρ 2018 22:20 Λάρισα
 Διαμαρτυρία για τα κομμένα κλαδιά
Για τους σωρούς των κομμένων κλαδιών που βρίσκονται εδώ και εβδομάδες στους χώρους του Μηχανοστασίου διαμαρτύρονται προς τον Δήμο Λάρισας, μέσω της «Ε», οι εργαζόμενοι στον χώρο.



Τονίζουν χαρακτηριστικά πως αν και έχουν ενημερώσει επανειλημμένως τόσο τις αρμόδιες υπηρεσίες όσο και τον αντιδήμαρχο δεν υπήρξε αποτέλεσμα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου σε περίπτωση φωτιάς.


 «Αυτή η κατάσταση έχει πολλές εβδομάδες έτσι» εξηγεί στην εφημερίδα ο τομεάρχης του Μηχανοστασίου Λάρισας, κ. Δημήτρης Τζάρτζας, και συνεχίζει «αυτά τα κλαδιά τα έχουν κόψει τα συνεργεία του ΟΣΕ. Ο Δήμος δεν επιβαρύνθηκε καθόλου. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και απλά ενημερώσαμε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και τις υπηρεσίες.








Τα συγκεντρώσαμε εντός του μηχανοστασίου σε κάποια σημεία». Όμως σύμφωνα με τον ίδιο ακόμα περιμένουν, «μας αγνοούν επανειλημμένα και δεν ξέρουμε τον λόγο» για να προσθέσει πως «υπάρχει κίνδυνος σε περίπτωση φωτιάς ακόμα και για τις παρακείμενες κατοικίες. Εκτός αυτού οι σωροί εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία του μηχανοστασίου αφού βρίσκονται σε χώρους που κινούνται οχήματα».

Κ.Γ.



Πηγή:
- Διαμαρτυρία για τα κομμένα κλαδιά
http://www.eleftheria.gr/%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1/item/192564-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%AC.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου