Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστικό δρομολόγιο αμαξοστοιχίας στη σήραγγα του Καλλιδρόμου, παρουσία του υπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη

Τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστικό δρομολόγιο αμαξοστοιχίας στη σήραγγα του Καλλιδρόμου, παρουσία του υπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του σταθμού μας ο δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας Γιώργος Γώγος.
Το τρένο θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι από τον ανακαινισμένο σιδηροδρομικό σταθμό Τιθορέας και θα κινηθεί μέσω της σήραγγας Καλλιδρόμου από τη νέα σιδηροδρομική χάραξη μέχρι τον επίσης ανακαινισμένο σιδηροδρομικό σταθμό Λειανοκλαδίου.
Σήμερα πραγματοποιήθηκε άσκηση ετοιμότητας στη σήραγγα Καλλιδρόμου που σύμφωνα με το σενάριο προέβλεπε ατύχημα και απεγκλωβισμού επιβατών.

Για την περιοχή της Δυτικής Λοκρίδας ο σιδηρόδρομος μετά την ηλεκτροκίνηση του, θα βοηθήσει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της περιοχής μας και εφόσον τηρηθεί και η δέσμευση του ίδιου του πρωθυπουργού από τη Λαμία, ότι θα διατηρηθεί αλλά και θα συντηρείται η παλιά σιδηροδρομική χάραξη μέσω Μπράλου, μπορούμε να πούμε ότι για μας το τρένο θα είναι μία πραγματική ευλογία.
Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Υποδομών το δεύτερο εξάμηνο του 2018 αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τμήμα από Λειανοκλάδι μέχρι Δομοκό μήκους 52 χιλιομέτρων ώστε να επιτευχθεί ο στόχος πού είναι η κυκλοφορία τρένων υψηλής ταχύτητας που θα διανύουν την απόσταση Αθήνας-Θεσσαλονίκης περίπου 3μιση ώρες.

Πηγή:
- Την Δευτέρα έρχεται το τρένο στο Λειανοκλάδι!
http://www.lamiafm1.gr/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BD/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου