Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Την επισκευή μονάδων ηλεκτρονικών ισχύος οχημάτων του τραμ ανέλαβε η ΕΑΒ

Στο πλαίσιο της υπάρχουσας προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ της «Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε.» (ΕΑΒ) και της «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.» (ΣΤΑΣΥ) υπογράφτηκε την, Τετάρτη 5 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις της ΣΤΑΣΥ, σύμβαση μεταξύ των δύο εταιρειών για την επισκευή μονάδων ηλεκτρονικών ισχύος οχημάτων Τραμ.

Τη σύμβαση υπέγραψαν, εκ μέρους της ΕΑΒ, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γεώργιος Θ. Μαζαράκος και, από την πλευρά της ΣΤΑΣΥ, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γεώργιος Σπ. Θωμόπουλος.


«Με τη σύμβαση αυτή επισφραγίζεται η προοπτική συνεργασίας των δύο εταιρειών σε τομείς που θα αξιοποιείται αμοιβαία η τεχνογνωσία και οι δυνατότητες των δύο εταιρειών.

Πρωταρχικός στόχος και των δύο πλευρών είναι η ενεργός συμβολή τους στην εθνική οικονομία, η οποία  θα επέλθει μέσα από τη δική τους διαρκή ανάπτυξη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών», αναφέρει η ΣΤΑΣΥ.

Πηγή:
- Την επισκευή μονάδων ηλεκτρονικών ισχύος οχημάτων του τραμ ανέλαβε η ΕΑΒ
https://www.metaforespress.gr/mesa-mazikis-metaforas/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B9%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου