Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Τραγική δημοσιογραφία - Στόχος η ενημέρωση ή η παραπληροφόρηση;

Διαβάστε και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:
"Στον ΟΣΕ του Βόλου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας Συντήρησης υλικού

Δεν έχουν τέλος οι μηχανικές βλάβες που καταγράφονται στις αμαξοστοιχίες που πραγματοποιούν τα τακτικά δρομολόγια Βόλου – Λάρισας και αντίστροφα.Θυμίζουμε πως χθες οι αλλεπάλληλες μηχανικές βλάβες ακινητοποίησαν πριν την ολοκλήρωση των δρομολογίων, τόσο το λεωφορείο του οργανισμού όσο και το τρένο.
Περισσότεροι από 100 επιβάτες στα δύο δρομολόγια προς Λάρισα και προς Βόλο αντίστοιχα, βίωσαν μια μεγάλη ταλαιπωρία και κάτω απο αντίξοες καιρικές συνθήκες. Πριν από 15 ημέρες πάλι, τρένο του ΟΣΕ είχε ακινητοποιηθεί από βλάβη στον σταθμό του Βελεστίνου.Στον Βόλο βρέθηκε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας συντήρησης τροχαίου υλικού και υπεραμύνθηκε της προσπάθειας που γίνεται να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία των αμαξοστοιχιών.


 Στον Βόλο ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος - Διευθύνων Σύμβουλος Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ

Σύμφωνα όμως με τον πρόεδρο της Ένωσης Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας Δημήτρη Νικολάου, η συνεχόμενη απαξίωση του ΟΣΕ όλα αυτά τα χρόνια από τις εκάστοτε έχουν τώρα αυτά τα αποτελέσματα. Μόλις μετα βίας γίνεται η συντήρηση στο εργοστάσιο του Βόλου, λόγω τραγικών ελλείψεων προσωπικού.


Δημήτρης Νικολάου - Πρόεδρος Ένωσης Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας

Θυμίζουμε πως μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου επίκειται η παραχώρηση τμημάτων του οργανισμού σε ιδιώτες και μάλιστα κάτω από ένα αμφιλεγόμενο τοπίο τόσο για το προσωπικό του οργανισμού όσο και για το μέλλον του Θεσσαλικού σιδηρόδρομου. 
Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, σύμφωνα με διαμαρτυρίες πολιτών χθες είχε τεθεί εκτός λειτουργίας και η ηλεκτρονική πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων του Οργανισμού."

Πηγή:
- Καταρρέει ο Θεσσαλικός σιδηρόδρομος - Τραγικές οι ελλείψεις στο μηχανοστάσιο
http://www.thessaliatv.gr/news/46060/katarreei-o-thessalikos-sidhrodromos----tragikes-oi-elleipseis-sto-mhxanostasio/

- Καταρρέει ο Θεσσαλικός σιδηρόδρομος - Τραγικές οι ελλείψεις στο μηχανοστάσιο 26 07 2017
https://www.youtube.com/watch?v=z8fchrSAOM8&feature=youtu.be


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου