Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» του Λαρισαίου σιδηροδρομικού Αριστείδη Καλαμπαλίκη

Πλήθος Λαρισαίων και συναδέλφων σιδηροδρομικών βρέθηκαν χθες το πρωί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον 55χρονο προϊστάμενο κίνησης του ΟΣΕ Αριστείδη Καλαμπαλίκη, που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα του Άδενδρου, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του εκλιπόντα, η σύζυγός του και τα τρία τους παιδιά που ακόμη δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο δικός τους άνθρωπος χάθηκε τόσο ξαφνικά και αναίτια.



Συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο του, ο Θωμάς Χαχάμης, επί 30 χρόνια φίλος και συνάδελφος του εκλιπόντα: «Ο άδικος χαμός του Αριστείδη, του Ματθαίου και του γιατρού επιβάτη πρέπει να μας αφυπνίσουν, πρέπει να μας διδάξουν, οι ψυχές τους ζητούν δικαίωση» είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει πως «είναι χρέος μας τώρα εμείς που είμαστε εδώ σήμερα, να ουρλιάζουμε και να φωνάζουμε να μην μας βλέπουν σαν αριθμούς αλλά σαν ανθρώπους. Πρέπει να αγωνιστούμε στέλνοντας ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες ότι δε θα σταθούμε μόνο σε υποσχέσεις αλλά σε έργα».

Πηγή:
- Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» του Λαρισαίου σιδηροδρομικού Αριστείδη Καλαμπαλίκη
http://www.onlarissa.gr/2017/05/17/ragisan-kardies-sto-telefteo-antio-tou-lariseou-sidirodromikou-aristidi-kalabaliki-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου