Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Σήμερα το μεγάλο γεγονός, σήμερα το 1ο Συνέδριο Υποδομών – Μεταφορών!

Στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών διεξάγεται σήμερα το 1ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών: Προοπτικές Ανάπτυξης, το οποίο συνδιοργανώνουν οι ιστοσελίδες metaforespress.gr και ypodomes.com.

Ομιλητές είναι υψηλόβαθμα στελέχη από την κατασκευαστική αγορά (Δημόσια και Ιδιωτική) και τις εταιρείες παραχώρησης αυτοκινητοδρόμων, καθώς και από τον ευρύτερο κλάδο των συνδυασμένων μεταφορών (αεροπορικές/αεροδρόμια, σιδηρόδρομος, ταχυμεταφορές – logistics, ναυτιλία και μέσα μαζικής μεταφοράς).

Το παρών αναμένεται να δώσουν υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Υποδομών – Μεταφορών, αλλά και ανώτερα στελέχη των ανωτέρω εποπτευόμενων ΔΕΚΟ του υπουργείου, των ιδιωτικών συσχετιζόμενων εταιρειών, αλλά και πλήθος συνέδρων, συναφών με το αντικείμενο.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να αναδείξει την δυναμική του κλάδου των κατασκευών, με τις νέες συνθήκες χρηματοδότησης, αλλά και τις μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης στο χώρο των μεταφορών, λόγω της περαιτέρω απελευθέρωσης της αγοράς, δεδομένης και της αναβάθμισης των οδικών, αεροπορικών, σιδηροδρομικών και λιμενικών δικτύων της χώρας.

Πηγή:
- Σήμερα το μεγάλο γεγονός, σήμερα το 1ο Συνέδριο Υποδομών – Μεταφορών!
https://www.metaforespress.gr/1o-sinedrio/%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%BF-1%CE%BF-%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου