Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Η Stadler αναθέτει σύμβαση κατασκευής ενός νέου Μηχανοστασίου στην Αγγλία

Η Stadler Rail Services UK αναθέτει στην εταιρία BAM σύμβαση για την κατασκευή του Μηχανοστασίου στο Kirkdale όπου θα συντηρεί τις ηλεκτρικές αυτοκινητάμαξες που κατασκευάσει για την Merseyrail.

Stadler Rail Services UK έχει αναθέσει στην εταιρία BAM σύμβαση αξίας 20 εκατομμυρίων στερλινών για την κατασκευή του αμαξοστασίου στο Kirkdale καθώς επίσης και για την ανακαίνιση του υπάρχοντος Μηχανοστασίου στο Birkenhead όπου θα συντηρούνται 52 ηλεκτρικές Α/Α.




Η συμφωνία προμήθειας των Ηλεκτρικών Α/Α και της συντήρησης που υπογράφηκε στο Λίβερπουλ μεταξύ της Merseytravel και της Stadler την 16η Φεβρουαρίου έχει προϋπολογισμό 700 εκατομμύρια στερλίνες,  συμπεριλαμβανομένης της συντήρησης καθ 'όλη την αναμενόμενη διάρκεια ζωής 35 ετών των Ηλεκτρικών Α/Α.

Το νέο μηχανοστάσιο που προβλέπεται να ολοκληρωθεί το 2019 στο Kirkdale θα περιλαμβάνει ένα υπόστεγο συντήρησης, εγκαταστάσεις αυτόματου πλυντηρίου, εγκαταστάσεις σταυλισμού , καθώς και χώρους γραφείων και μια προσομοιωτή. Οι νέες 4δυμες Ηλεκτρικές Α/Α αρθρωτές EMUs θα έχουν μήκος 65 m, αλλά οι εγκαταστάσεις θα σχεδιαστούν με πρόβλεψη για για να φιλοξενήσουν στο μέλλον συρμούς μέχρι και 80 m μήκος (μετά από αναβάθμισή τους).

Η κύρια συντήρηση θα γίνεται στο Kirkdale, ενώ το υπάρχον Μηχανοστάσιο Birkenhead θα αναβαθμιστεί και θα περιλαμβάνει μια νέα μονάδα πλύσης αμαξοστοιχιών και θα υποστηρίζει στη διάρκεια της νύχτας την ημερήσια συντήρηση και τον ημερήσιο καθαρισμό των συρμών.

Η Stadler θα επιβλέπει επίσης τη συντήρηση του υπάρχοντος στόλου, αναλαμβάνοντας τους 155 υπαλλήλους της Merseyrail και ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των εργαζομένων της Stadler στο Ηνωμένο Βασίλειο σε περισσότερους από 200 το 2019.

Πηγή:
- Stadler awards Merseyrail depot construction contract
http://www.railwaygazette.com/news/news/europe/single-view/view/stadler-awards-merseyrail-depot-construction-contract.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου