Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Συγκλονιστικές εικόνες από τη σύγκρουση τρένων στη Ρωσία (pics&vid)

 Πηγή: REUTERS/Maxim Shemetov
Είκοσι οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν, από τους οποίους δώδεκα νοσηλεύονται, από τη σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών στη δυτική Μόσχα, ανακοίνωσαν σήμερα οι ρωσικές αρχές.

Η σύγκρουση σημειώθηκε σήμερα, όταν ο οδηγός αμαξοστοιχίας προαστιακού σιδηροδρόμου φρέναρε απότομα για να μην χτυπήσει έναν άνθρωπο που ήταν πάνω στη σιδηροδρομική γραμμή, ανακοίνωσε η ρωσική εταιρία σιδηροδρόμων.



Το σύστημα των φρένων του προαστιακού τραίνου υπέστη βλάβη, με αποτέλεσμα ο συρμός να πέσει προς τα πίσω και να προσκρούσει πάνω σε τραίνο μεγάλων αποστάσεων που ήταν σταματημένο, προκαλώντας τον εκτροχιασμό αρκετών βαγονιών και των δύο τρένων, ανέφερε η ανακοίνωση. Το τρένο μεγάλων αποστάσεων κατευθυνόταν από τη Μόσχα στην πόλη Μπρεστ της Λευκορωσίας.





"Δώδεκα άνθρωποι εισήχθησαν στο νοσοκομείο, από τους οποίους οι έξι είναι σε σοβαρή κατάσταση", δήλωσε ο ρώσος υπουργός Έκτακτων Καταστάσεων Βλαντίμιρ Πουσκόφ.
Δύο Λευκορώσοι είναι ανάμεσα στους τραυματίες, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Λευκορωσίας μέσω Twitter.

Συνολικά 455 άνθρωποι επέβαιναν στην αμαξοστοιχία μεγάλων αποστάσεων, και τέσσερις στο προαστιακό τρένο, σύμφωνα με τη Ρωσική Επιτροπή Έρευνας.

Πηγή:
- Συγκλονιστικές εικόνες από τη σύγκρουση τρένων στη Ρωσία (pics&vid)
http://www.cnn.gr/news/kosmos/story/75881/sygklonistikes-eikones-apo-ti-sygkroysi-trenon-sti-rosia-pics-vid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου