Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Τα… ιταλικά σενάρια για την επόμενη ημέρα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ακόμα δεν ανέλαβαν οι Ιταλοί της FS την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ήδη κυκλοφόρησαν τα πρώτα σενάρια για την επόμενη ημέρα της εταιρείας.

Όπως είναι φυσικό, κεντρικό θέμα συζήτησης αποτελεί η παραμονή ή όχι των Π. Θεοχάρη (πρόεδρος) και Φ. Τσαλίδη (διευθύνων σύμβουλος) στη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι απόψεις διίστανται: Άλλοι θεωρούν ότι θα παραμείνουν και ότι τυγχάνουν της εμπιστοσύνης των Ιταλών, κατόπιν και σχετικών εισηγήσεων της ελληνικής πλευράς, άλλοι ότι θα παραμείνουν για ένα μεταβατικό στάδιο ολίγων εβδομάδων ή μηνών.


Μάλιστα, ήδη ακούστηκαν τα πρώτα ονόματα «μνηστήρων», οι οποίοι είναι… πρώην διευθύνοντες σύμβουλοι ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΣΕ.

Φήμες κυκλοφορούν και για «σπάσιμο» της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε δυο οντότητες: στο κομμάτι των επιβατών και στο κομμάτι των εμπορευμάτων / logistics, όπως συμβαίνει στην Ιταλία.

Τέλος, φήμες υπάρχουν και για τα επόμενα βήματα των Ιταλών στην Ελλάδα, οι οποίοι φαίνεται ότι «ορέγονται» – για τα καλά – το μετρό.

Πηγή:
- Τα… ιταλικά σενάρια για την επόμενη ημέρα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
https://www.metaforespress.gr/ipogeios/%CF%84%CE%B1-%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου