Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Εμπορευματικές μεταφορές

Χάρη σε στρατηγικές αποφάσεις, στοχευμένες κινήσεις εκσυγχρονισμού και καίριες διεθνείς συνεργασίες, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενισχύει σημαντικά τη θέση της στις μεταφορές εμπορευμάτων, ενώ αρχίζει να δραστηριοποιείται με επιτυχία στον απαιτητικό τομέα της εξυπηρέτησης της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας μέσω της Ελλάδας, συμβάλλοντας σημαντικά στη μετατροπή της Ελλάδας σε δυναμικό και σύγχρονο διαμετακομιστικό κέντρο -- πύλη της ΝΑ Ευρώπης. Διατηρώντας ως προτεραιότητα τη συνεργασία με τους πελάτες κάνει σταθερά βήματα ανάπτυξης με οδηγό την καινοτομία και στόχο τη διαρκή διεύρυνση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Δείτε το βίντεο:
Η αναβάθμιση των υποδομών και η κατασκευή νέων, έχουν συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη των εμπορευματικών μεταφορών με τον σιδηρόδρομο. Οι υπηρεσίες που παρέχει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους πελάτες της δεν περιορίζονται μόνο σε μεταφορές εμπορευμάτων στην Ελλάδα. Σε συνεργασία με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές σιδηροδρομικές επιχειρήσεις, είναι σε θέση να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη για μεταφορές εμπορευμάτων προς και από τις χώρες της Ευρώπης όπως επίσης προς και από τις χώρες της Εγγύς Ανατολής αλλά και τις διαμετακομιστικές (transit) μεταφορές μέσω της Ελλάδας.

Σε συνέχεια ολοκλήρωσης του έργου σιδηροδρομικής σύνδεσης του Λιμένα Νέου Ικονίου με τον βασικό άξονα του δικτύου προχώρησαν, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους, οι απαιτούμενες διαδικασίες για την εξασφάλιση της σιδηροδρομικής μεταφοράς UTI («Μονάδων Διατροπικών Μεταφορών») από τον Λιμένα Νέου Ικονίου. Στην κατεύθυνση αυτή, συνέχισε η συνεργασία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την Εταιρεία PCT, προκειμένου να εξασφαλιστεί η μαζική σιδηροδρομική μεταφορά containers, σε σταθερή βάση, με δρομολογημένες -- τακτικές αμαξοστοιχίες, από τον Λιμένα Νέου Ικονίου προς την Κεντρική Ευρώπη. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση της συγκεκριμένης μεταφοράς, ανέλαβε πρωτοβουλίες, σε συνεργασία με τις εμπλεκόμενες σιδηροδρομικές επιχειρήσεις, με σκοπό την εξασφάλιση τροχαίου υλικού, τήρηση δρομολογίων, ασφαλούς διακίνησης των μεταφορών, κ.λπ.Πηγή:
- ΤΡΑΙΝΟΣΕ International Freight Transport
https://www.youtube.com/watch?v=04JygyUwnaE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου