Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

«Ταξιδεύουμε» από Νέα Υόρκη - Ουάσιγκτον με εικόνες και γεύσεις από Ελλάδα

Ελληνικοί φορείς και ομογένεια στηρίζουν την «Greek Panorama»
Αθήνα, 14 Μαρτίου 2017. Η «καρδιά» του ελληνισμού χτυπάει στην «καρδιά» του πολιτισμού. Η 1η έκθεση «Greek Panorama», ανοίγει τις πύλες της, 11-13 Μαΐου στο Μανχάταν, της Ν. Υόρκης, με αποκλειστικό σκοπό την επιτυχημένη προβολή και διαφήμιση της Ελλάδας στο εξωτερικό





Με βασικά στοιχεία τον Τουρισμό, τον Πολιτισμό και την Γαστρονομία, δημιουργείται μία επιτυχημένη συνταγή, ώστε να «μυρίσει» Ελλάδα σε έναν από τους εντυπωσιακότερους και ιστορικότερους σταθμούς του Μετρό, όπως είναι ο Grand Central Terminal, τον οποίο καθημερινά επισκέπτονται περισσότεροι από 750.000 άνθρωποι.

Αρωγός αυτής της προσπάθειας θα σταθεί και η ελληνική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον, καθώς η Hellas North American Events Inc., διοργανώτρια της «Greek Panorama», ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα της, να συνδράμει με ενημερωτικό υλικό και ελληνικά προϊόντα την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί εντός της πρεσβείας, στο πλαίσιο του θεσμού EU Open House, το Σάββατο 13 Μαΐου (10.00-16.00), παράλληλα με την έκθεση του Μανχάταν. Η συνεργασία αυτή με την πρεσβεία αποσκοπεί στην πρόσθετη προβολή της χώρας μας ως τουριστικού προορισμού και στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων και στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Η 1η έκθεση «Greek Panorama» θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA) και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΞΕΕ).

Μην ξεχνάμε ότι Αθήνα και Νέα Υόρκη συνδέονται απευθείας με τρεις αεροπορικές εταιρείες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η πρόσφατη καθημερινή πτήση της Emirates. Η έκθεση κάνει ένα ακόμα βήμα για να φέρει πιο κοντά την Ελλάδα στο αμερικανικό κοινό.





Στο πλευρό της σπουδαίας αυτής πρωτοβουλίας, στέκονται για άλλη μια φορά οι ομογενείς, αλλά και σύσσωμη η ελληνοαμερικανική κοινότητα, ανάμεσά τους και ο υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος (Dean) Καρνάζης που θα παρευρεθεί στην έκθεση και θα υπογράψει αντίτυπα του τελευταίου του βιβλίου “The Road To Sparta”, ενώ πολλές ακόμα εκπλήξεις ετοιμάζονται για τους συμμετέχοντες. Ο κ. Καρνάζης, είναι διεθνώς αναγνωρισμένος αθλητής αντοχής και συγγραφέας best seller, έχει τρέξει για 350 συνεχή μίλια, χωρίς ύπνο για 3 ολόκληρες νύχτες και έχει συμμετάσχει σε 50 μαραθωνίους, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν, σε 50 διαφορετικές πολιτείες των ΗΠΑ, για 50 συνεχόμενες ημέρες.

Να σημειωθεί ότι η έκθεση θα είναι δωρεάν και ανοιχτή για το κοινό 12-13 Μαΐου.

Εξάλλου, το ενδιαφέρον πολλών επαγγελματιών της αμερικανικής ταξιδιωτικής αγοράς κεντρίζει το b2b event που θα διοργανωθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου στο πλαίσιο της έκθεσης, καθώς προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία πραγματοποίησης κατ’ ιδίαν επαγγελματικών συναντήσεων με ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς.

Η «Greek Panorama» και οι παράλληλες εκδηλώσεις της, αποτελούν έναν από τους κύριους άξονες της στρατηγικής της Hellas North American Events Inc. για την αγορά της Β. Αμερικής, καθώς το πλάνο το οποίο έχει σχεδιαστεί περιλαμβάνει δράσεις και αντίστοιχες πρωτοβουλίες, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Να τονίσουμε ότι η North Events διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία την έκθεση τουρισμού «Grecka Panorama» στην Πολωνία, καθώς και τις εκθέσεις «Grekland Panorama» και «Mediterranean Panorama» στη Σουηδία.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση και ειδικά πακέτα προβολής μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της. Υπεύθυνη πωλήσεων για την Ελλάδα είναι η εταιρεία North Events με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε στα ακόλουθα στοιχεία: (Tel. +30 2109713281, Fax +30 2109767371, Email: info@north-e.com)

*Σημειώνεται ότι οι διαθέσιμες θέσεις στην Έκθεση “Greek Panorama” είναι περιορισμένες και λόγω του ενδιαφέροντος που ήδη εκδηλώνεται, τα αιτήματα συμμετοχών θα διεκπεραιώνονται με σειρά προτεραιότητας.

Official Website: https://www.greekpanorama.com/
Official hashtag: #greekpanorama

Πηγή:
http://www.greece-is.com/news/greek-panorama-mediterranean-tourism-new-york-city/

- «Ταξιδεύουμε» από Νέα Υόρκη - Ουάσιγκτον με εικόνες και γεύσεις από Ελλάδα
http://www.protothema.gr/greece/article/666305/ellinikoi-foreis-kai-omogeneia-stirizoun-tin-greek-panorama/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου