Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΕΕΣΣΤΥ-Έναρξη πιλοτικού προγράμματος σπουδών διττής εκπαίδευσης σε τεχνικά επαγγέλματα

Την εφαρμογή, από σήμερα (χθες) 27 Μαρτίου, του νέου πιλοτικού προγράμματος σπουδών διττής εκπαίδευσης για δυο ειδικότητες τεχνικών επαγγελμάτων, ανακοίνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από την Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε.) και τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.


Στο πλαίσιο του προγράμματος, 50 νέοι μαθητευόμενοι θα εκπαιδευτούν υπό πραγματικές συνθήκες εργασίας στις εγκαταστάσεις της ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε. σε δύο ειδικότητες τεχνικών επαγγελμάτων, του Τεχνίτη Ηλεκτρονικών Συσκευών και του Τεχνίτη Μηχανοτρονικού-Ηλεκτρολόγου Οχημάτων.
Η επαγγελματική σχολή, όπου οι μαθητευόμενοι θα παρακολουθούν τα θεωρητικά μαθήματα βρίσκεται στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΟΣΕ στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, ενώ οι μαθητευόμενοι θα εκπαιδεύονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε.
Στην οργάνωση του προγράμματος, συμβολή είχε και ο ΟΑΕΔ.
Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 6419036 ή μέσω E-mail στο info@dual.com.gr.

Πηγή:
- Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο - Έναρξη πιλοτικού προγράμματος σπουδών διττής εκπαίδευσης σε τεχνικά επαγγέλματα
http://www.naftemporiki.gr/story/1218720/ellinogermaniko-epimelitirio-enarksi-pilotikou-programmatos-spoudon-dittis-ekpaideusis-se-texnika-epaggelmata


- ΕΕΣΣΤΥ : Μαθητεία Διττής Εκπαίδευσης – Αίτηση
http://eessty.gr/2017/01/23/%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CF%84%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου