Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη κλιμακίου Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων σε έργα της ΕΡΓΟΣΕ

Εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, επισκέφθηκαν την Τρίτη 14 Μάρτιου, τα έργα του Διαμετακομιστικού Κέντρου Θριασίου, της Σιδηροδρομικής Γραμμής «Πειραιάς-3 Γέφυρες» και το Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών.

Τα έργα αυτά, μαζί με το έργο «Τιθορέα-Δομοκός», που εκτελεί η ΕΡΓΟΣΕ, έχουν αντλήσει ένα μέρος της χρηματοδότησης από την  Ευρωπαϊκή Τράπεζα επενδύσεων.


“Στη συνεχεία της επίσκεψης ακολούθησε σύσκεψη στα γραφεία της ΕΡΓΟΣΕ, όπου διαπιστώθηκε η ουσιαστική πρόοδος των έργων και εκφράστηκε η πλήρης ικανοποίηση εκ μέρους του Ευρωπαϊκού κλιμακίου”, αναφέρει η εταιρεία.

Σήμερα και αύριο, το κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, συνοδευόμενο από αντιπροσωπεία της ΕΡΓΟΣΕ με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας κ. Θάνο Βούρδα, θα επισκεφθεί το έργο «Τιθορέα-Δομοκός», όπου θα μπορέσει να διαπιστώσει, επί τόπου, την πρόοδο των εργασιών και να ξεναγηθεί στα εργοτάξια.

Πηγή:
- Επίσκεψη κλιμακίου Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων σε έργα της ΕΡΓΟΣΕ
https://www.metaforespress.gr/sidirodromos/%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%88%CE%B7-%CE%BA%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου