Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Έπεσαν οι πρώτες υπογραφές μεταξύ Δήμου Αμυνταίου και ΟΣΕ Α.Ε. για ανταλλαγή εκτάσεων (video)

Έπεσαν οι πρώτες υπογραφές μεταξύ Δήμου Αμυνταίου και ΟΣΕ Α.Ε., σχετικά με την ανταλλαγή εκτάσεων μεταξύ των δύο πλευρών, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.






Παρουσία της Γεν. Γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Πέτης Πέρκα, ο Διευθύνων Συμβούλου του ΟΣΕ Α.Ε., Κώστας  Πετράκης και ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης, υπέγραψαν  το Σύμφωνο Πρόθεσης Συνεργασίας, κάτι που όπως δήλωσαν, αποτελεί  μόνο την αρχή για να λυθεί ο γραφειοκρατικός «γόρδιος δεσμός» και να επιτευχθεί επιτέλους, ένα χρόνιο αίτημα της κοινωνίας της πόλης.

ypografi-d-amynteou-ose-2

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Δήμαρχος του αδελφοποιημένου με το Αμύνταιο Δήμου Καραβά της Κύπρου, Γιάννης Παπαϊωάννου, οι πρώην Δήμαρχοι Αμυνταίου Γιάννης Λιάσης και Γιάννης Στάϊος –οι οποίοι συνέβαλαν κι αυτοί κατά το παρελθόν ώστε να επιτευχθεί το σημερινό αίσιο αποτέλεσμα-, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι και πολίτες της περιοχής.

Να τονίσουμε πως η ανταλλαγή αφορά την έκταση που καλύπτει η παλιά σιδηροδρομική γραμμή Αμυνταίου – Φλώρινας (μεταξύ του πάρκου και της Δημοτικής βιβλιοθήκης), ένα «φιλέτο» που με σωστή μελέτη και αξιοποίηση, μπορεί να δώσει μελλοντικά μια άλλη όψη στη πόλη και να αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής των πολιτών.

Πηγή:
- Έπεσαν οι πρώτες υπογραφές μεταξύ Δήμου Αμυνταίου και ΟΣΕ Α.Ε. για ανταλλαγή εκτάσεων (video)
http://neaflorina.gr/2016/12/epesan-protes-ypografes-metaxy-dimou-amynteou-ke-ose-e-gia-antallagi-ektaseon-video/

- ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Δ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ – ΟΣΕ (2.12.16)
https://www.youtube.com/watch?v=dB7NPd2zcy0&feature=youtu.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου