Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Φιλιππούπολη - Σβίλγκραντ Δείτε βίντεο της ανακαινισμένης διαδρομής από το θάλαμο οδήγησης

Δείτε σε βίντεο την ανακαινισμένη γραμμή μεταξύ Φιλιππούπολη (Plovdiv) - Σβίλεγκραντ (ελληνικά σύνορα). Το έργο εκσυγχρονισμού κόστισε 424εκ λέβα, και συμπεριελάμβανε την αναβάθμιση της σηματοδότησης και των τηλεπικοινωνιών καθώς και την ανακαίνιση των Σιδηροδρομικών Σταθμών Dimitrovgrad, Simeonovgrad, Nova Nadezhda, Harmanli, Lyubimets και Svilengrad. Η αναβάθμιση της γραμμής έχει αυξήσει τη μέγιστη ταχύτητα για εμπορευματικές αμαξοστοιχίες στα 120 km / h και 160 km / h για επιβατικές αμαξοστοιχίες, ενώ επιβατικά τραίνα με σύστημα κλίσης (tilting) θα μπορούν να φτάσουν ενδεχομένως, 200 χλμ/ώρα 

Πηγή:
- Driver's view Plovdiv-Svilengrad
https://www.youtube.com/watch?v=xvGLrCKjTok&feature=youtu.be

Δείτε ακόμη:

Η Βουλγαρία ολοκληρώνει την αναβάθμιση των γραμμών μέχρι τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα

25 / 5 / 2016

Βουλγαρία: Ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ και ο υπουργός Μεταφορών Ιβάιλο Μοσκόφσκι παρευρέθηκαν στις 15/5/2016 σε τελετή για την ολοκλήρωση ενός έργου 10 ετών για την αναβάθμιση της διαδρομής από το Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη) προς τα ελληνικά και τα τουρκικά σύνορα κοντά στο Svilengrad. Επιβιβάστηκαν σε ένα ειδική αμαξοστοιχία που έφτασε τα 205 χλμ/ώρα μεταξύ Lyubimets και Svilengrad.

Τα τελικά τμήματα της διαδρομής, που εκσυγχρονίστηκαν ήταν μεταξύ Dimitrovgrad και Simeonovgrad και από τον ανακαινισμένο σταθμό Lyubimets μέχρι τα ελληνικά σύνορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου