Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Οι Ουγγρικές σιδηροδρομικές γραμμές, οι σταθμοί και το δρομολόγια των τραίνων συμπεριλαμβάνονται πλέον στους Χάρτες Google!!!

Οι Ουγγαρέζικοι Σιδηρόδρομοι (MÁV), η MÁV-START, η σιδ εταιρία τοπικών μεταφορών Györ-Sopron-Ebenfurth Railway (GySEV) και η Google Hungary συνεργάζονται για την προσθήκη ενενήντα σιδηροδρομικών γραμμών και 1.200 σταθμών στους Χάρτες Google. Επιπλέον, τα χρονοδιαγράμματα των δρομολογίων των σιδηροδρομικών μεταφορικών εταιριών θα είναι προσβάσιμα μέσω της δημοφιλούς αυτής δικτυακής υπηρεσίας χαρτογράφησης.






Λαμβάνοντας υπόψη ότι πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν το Google Maps μηνιαία, και πολλοί από αυτούς ψάχνουν για πληροφορίες για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, η Google έχει ως στόχο να παρέχει πιο ολοκληρωμένες και ακριβείς πληροφορίες για την υποστήριξη των χρηστών της.

"Οι Ουγγρικοί Σιδηρόδρομοι πρέπει να συμβαδίσουν με τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και της πληροφορικής", είπε Ilona Dávid, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MÁV Zrt. Η σιδηροδρομικές υπηρεσίες επιβατικών μεταφορών θα έπρεπε να είναι η πρώτη που θα να εμφανίζεται στους χάρτες Google", πρόσθεσε.

Τοπικά δεδομένα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι ήδη διαθέσιμα στους Χάρτες Google για διάφορες ουγγρικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένων των: Βουδαπέστης, Miskolc, Ντέμπρετσεν και Πετς.


Πηγή:
- Hungarian railway lines, stations and timetable are now on Google Maps
http://www.think-railways.com/hungarian-railway-lines-stations-timetable-now-google-maps/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου