Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Το ένοχο μυστικό του βιασμού πίσω από τη διπλή αυτοκτονία στην Ημαθία

Ο τραγικός επίλογος για τον 18χρονο και τη 17χρονη που έσβησαν στις γραμμές του τρένου

Μια συγκλονιστική ιστορία κρύβεται πίσω από τον θανάσιμο τραυματισμό 18χρονης από διερχόμενη αμαξοστοιχία το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η άτυχη κοπέλα πήδηξε συνειδητά στις σιδηροδρομικές γραμμές για να δώσει τέλος στη ζωή της. Το τρένο παρέσυρε το σώμα της, διαμελίζοντάς το.


Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη κοπέλα προέβη στο απονενοημένο διάβημα εξαιτίας του αναπάντεχου χαμού του συνομήλικου αγοριού της.

Το αγόρι της έχασε τη ζωή του το απόγευμα της 21ης Σεπτεμβρίου στην Κορυφή Ημαθίας. Τα στοιχεία που συνέλεξαν τότε οι αρχές έδειχναν ότι ο νεαρός είχε πηδήξει στις γραμμές του τραίνου με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Το ένοχο μυστικό για τον φριχτό θάνατο του αγοριού και του κοριτσιού στην Ημαθία αποκαλύπτεται με δραματικό τρόπο από την αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς τα γεγονότα έρχονται να επιβεβαιώσουν τους ψιθύρους... Ο 18χρονος και η 17χρονη, ο ένας μετά τον άλλο, με διαφορά μόνο μερικών ημερών, έπεσαν στις ράγες του τρένου, δίνοντας το πιο βίαιο τέλος στη ζωή τους.

Η ιστορία θα μπορούσε να είναι σενάριο δραματικής ταινίας, αφού πίσω από το απονενοημένο βήμα στο οποίο προέβησαν τα δύο παιδιά κρύβεται ένα φρικαλέο έγκλημα, που έγινε η αφορμή να βιαστεί το σώμα, αλλά και η ψυχή του 18χρονου, που δεν άντεξε και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, παρασύροντας άθελά του στον θάνατο και την κολλητή του φίλη.

Οπως αποκαλύπτει η «Freddo», το άτυχο αγόρι πριν από ενάμιση χρόνο είχε πέσει θύμα βιασμού από 45χρονο παιδόφιλο στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης, που είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με ηχοσυστήματα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, την ερχόμενη εβδομάδα θα καθόταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Σύμφωνα με την εφημερίδα το παιδί δεχόταν αφόρητες πιέσεις να ανακαλέσει την κατάθεσή του για το βιασμό, ενώ μεγάλωνε σε ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον.

Το περιστατικό σημάδεψε το μικρό αγόρι παρά τη βοήθεια που είχε βρει από τη μικρή Εύα. Αξιωματικός της αστυνομίας ανέφερε στην εφημερίδα ότι δεν υπήρχε ερωτική σχέση ανάμεσα στα δύο παιδιά, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή:
- Το ένοχο μυστικό του βιασμού πίσω από τη διπλή αυτοκτονία στην Ημαθία
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2437638/to-enocho-mistiko-tou-viasmou-piso-apo-ti-dipli-aftoktonia-stin-imathia






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου