Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

Αναλυτικά, οι νέες υπηρεσίες και εκπτωτικά προγράμματα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Μεταφορά αυτοκινήτου

Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών και τη βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υλοποιεί σχέδιο δημιουργίας νέου “έξυπνου” εισιτηρίου, το οποίο θα διαθέτει πολλαπλές δικλίδες ασφαλείας, θα εκδίδεται άμεσα και θα είναι ονομαστικό.

Επίσης, το επόμενο διάστημα, στα φυσικά σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλη την Ελλάδα, οι επιβάτες θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια με τη χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, μέσω τερματικών POS.

Ακόμη, δημιουργείται το club των φίλων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προσφέροντας πρόσβαση στις εκπτωτικές προσφορές και σύντομα θα εισαχθεί πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών MILES & BONUS, αντίστοιχο με αυτό των αεροπορικών εταιριών.


Ενδεικτικά ορισμένες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές προς τους επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι οι εξής:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΤΗ

Αναβάθμιση υπηρεσιών μέσα στο τραίνο, με την ανανέωση των κυλικείων και την παροχή βελτιωμένου σήματος κινητής τηλεφωνίας.

Δυνατότητα μεταφοράς του ΙΧ αυτοκινήτου των επιβατών μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Παρέχουν στον κάτοχό τους έκπτωση 22%-50% για συχνά ταξίδια στην ίδια διαδρομή και ισχύουν για 6, 15 και 30 ημέρες ή για μεγαλύτερη διάρκεια ανάλογα με τη γραμμή ή για συγκεκριμένο αριθμό ταξιδίων που επιλέγει ο επιβάτης.

ΚΑΡΤΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Με την Κάρτα τρίτης ηλικίας για άτομα άνω των 65 ετών, παρέχονται 5 ταξίδια δωρεάν στην 1η & στη 2η θέση και έκπτωση 50% για απεριόριστο αριθμό ταξιδίων μέσα σε ένα χρόνο.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ

Οι οικογένειες μπορούν να ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, για έναν χρόνο με έκπτωση 25% στις τιμές εισιτηρίων εφόσον συνταξιδεύουν 2 άτομα και με έκπτωση 50%, όταν συνταξιδεύουν από 3 μέχρι 8 μέλη της οικογένειας.

Η κάρτα κοστίζει 13€ και αναγράφονται σε αυτήν τα μέλη της οικογένειας που μπορούν να ταξιδεύουν με έκπτωση.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Για τις διαδρομές στην Ελλάδα, στις αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, παρέχονται εκπτώσεις με εξαίρεση ορισμένες διαδρομές:

-ΕΚΠΤΩΣΗ 50% σε παιδιά 4–12 ετών, μαθητές, πολύτεκνους, ανάπηρους Πολέμου και συνοδούς τους, άτομα με αναπηρίες (ΑμΕΑ),

-ΕΚΠΤΩΣΗ 25% Φοιτητές–Σπουδαστές ΑΕΙ και ΤΕΙ,

-ΕΚΠΤΩΣΗ 20% Εισιτήρια με επιστροφή,

-ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 30%-50% για ομάδες άνω των 6 ατόμων,

-ΕΚΠΤΩΣΗ 25% Στους νέους κάτω των 26 και σε άτομα πάνω από 65 ετών.

Όλες οι παραπάνω εκπτώσεις εφαρμόζονται διαδοχικά μέχρι συνολικού ποσού έκπτωσης ύψους 40% στην πλήρη τιμή του εισιτηρίου.ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ

PASSENGER INFORMATION SERVICES / PIS

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μέσω των Συστημάτων Πληροφόρησης Επιβατικού Κοινού (Passenger Information Services/PIS) που έχουν εγκατασταθεί στις εισόδους, τους χώρους αναμονής και τις αποβάθρες των Σιδηροδρομικών Σταθμών Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρισας, αλλά και στους κύριους σταθμούς της Προαστιακής Γραμμής Αεροδρόμιο-Κιάτο, Δουκ. Πλακεντίας, ΣΚΑ, Α. Λιόσια, Κόρινθος, Κιάτο, δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες και επισκέπτες να πληροφορηθούν για τις ώρες άφιξης, αναχώρησης και διέλευσης των αμαξοστοιχιών σε πραγματικό χρόνο.

LOCKERS (Θυρίδες φύλαξης χειραποσκευών)

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρέχει τη δυνατότητα χρήσης θυρίδων φύλαξης χειραποσκευών με χρονοχρέωση, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, σε επιβάτες και επισκέπτες των Σιδηροδρομικών Σταθμών:

• Αθήνας (ωράριο λειτουργίας: 06:00-00:00),

• Θεσσαλονίκης (όλο το 24ωρο),

• Πάτρας (ωράριο λειτουργίας: 05:30-21:30). Πηγή:
- Αναλυτικά, οι νέες υπηρεσίες και εκπτωτικά προγράμματα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Μεταφορά αυτοκινήτου
http://www.metaforespress.gr/sidirodromos/item/15431-analytika-oi-nees-ypiresies-kai-ekptotika-programmata-tis-trainose-metafora-eos-aftokinitou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου