Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Δείτε το σχεδιασμό του νέου προαστιακού σιδηρόδρομου (τραμ) στην Αγία Πετρούπολη

ΡΩΣΙΑ: Οι αρχές της πόλης της Αγίας Πετρούπολης έχουν συνάψει προκαταρκτικές συμβάσεις μελετών για την κατασκευή δυο προαστιακών γραμμών ελαφρού σιδηρόδρομου (τραμ) προς τα προάστια της πόλης. Η μελέτη, που καλύπτει τις προβλέψεις επιβατικών αναγκών ως το 2045, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου.







Το Ινστιτούτο Gidrostroymost Sankt-Peterburg ανέλαβε ένα συμβόλαιο με αξία 27 εκατομμύρια ρούβλια στις 9 Αυγούστου που αφορά μια γραμμή από το σταθμό του μετρό Kupchino προς το αεροδρόμιο Pulkovo. Η γραμμή αυτή θα μπορούσε να επεκταθεί ανατολικά μέχρι το σταθμό του μετρό Shushari μακροπρόθεσμα. Ένα δεύτερο συμβόλαιο ύψους 10,4 εκατομμύρια ρούβλια ανέλαβε η εταιρία PMA στις 16 Αυγούστου για την γραμμή Kirovskiy Zavod -  Petergof.

Η αρχές της Αγίας Πετρούπολης σχεδιάζουν να κατασκευάσουν 13 προαστιακές γραμμές για ελαφρύ σιδηρόδρομο, που θα λειτουργήσουν κυρίως ως τροφοδότες για τους σταθμούς του μετρό.

Πηγή:
- St Petersburg light rail preliminary design contracts
http://www.railwaygazette.com/news/news/europe/single-view/view/st-petersburg-light-rail-preliminary-design-contracts.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου