Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Με λεωφορεία μέχρι το βράδυ η γραμμή Λιανοκλάδι - Τιθορέα

- Εκτροχιασμός εμπορικής αμαξοστοιχίας στο Γοργοπόταμο -

Τον εκτροχιασμό δύο μηχανών και πέντε βαγονιών, είχαμε τα ξημερώματα στο ύψος του Γοργοποτάμου.

Στο γνωστό σημείο στην ιστορική γέφυρα, εμπορική αμαξοστοιχία που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα, εκτροχιάστηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα, με το παραπάνω αποτέλεσμα.


Έτσι για τα δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη και το αντίθετο, το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με λεωφορεία για το κομμάτι από Τιθορέα έως και Λιανοκλάδι, λύση που θα διατηρηθεί πιθανότατα έως και το βράδυ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των τεχνικών του ΟΣΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα πρώτα βαγόνια εκτροχιαστήκαν πάνω στη γέφυρα παρασύροντας εκτός ραγών και τις δύο μηχανές. Αυτό είναι που πονοκεφαλιάζει και τους τεχνικούς του Οργανισμού, καθώς χρειάζεται ο μεγάλος γερανός από Αθήνα που είναι χρονοβόρα η μετακίνησή του, ενώ και οι εργασίες θα πάρουν πολύ περισσότερη ώρα σε σχέση με την επανασύνδεση με το δίκτυο, των απλών βαγονιών.

Πηγή:
- Με λεωφορεία μέχρι το βράδυ η γραμμή Λιανοκλάδι - Τιθορέα
http://www.efthia.gr/fthiotida/epikairothta/33988-%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%B4%CF%85-%CE%B7-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AE-%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CE%B8%CE%BF%CF%81%CE%AD%CE%B1.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου