Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Δρεζινοποδήλατα Μέρος Β: Άγιοι Ανάργυροι

Σχεδόν ταυτόχρονα με το δρεζινοποδήλατο στα Φάρσαλα άλλη μια ιδιαίτερη κατασκευή έκανε την εμφάνισή της και τις πρώτες δοκιμαστικές βόλτες της αυτή τη φορά στους Άγ Ανάργυρους...

Δείτε τις όμορφες φωτογραφίες από τον Mantzios Giorgos Steamlover:







"Αγίων Ανάργυρων χθες..... και πραγματοποιήσαμε στον ομώνυμο Σταθμό την δεύτερη δοκιμή μας αυτή τη φορά σε μικτό εύρος αλλά και σε διελεύσεις κλειδιών....και πάνω από το λάκκο... η μεταφορά σε νέα βάση επί της σχάρας... ήταν επίσης το ζητούμενο.... Ο χρωματισμός ανάγει πλέον στα κλασικά οχήματα..  των τέως ΣΠΑΠ και ΣΘ."


"A NEW BORN BABY..... Rail bike metric gauge... μετά τις δοκιμές ακόμη και σε συνθήκες με στρεβλώσεις .. .στενώσεις και ανοίγματα... στα Καλύβια... απομένει να ολοκληρωθεί ο χρωματισμός ... και να τοποθετηθούν κάποια αξεσουάρ.. τα απολύτως χρήσιμα..και απαραίτητα."






Δείτε ακόμη:

Ξεκίνησαν στα Φάρσαλα οι βόλτες με δρεζινοποδήλατα

Ζωή στις παλιές σιδηροδρομικές γραμμές του ΟΣΕ που σήμερα δεν χρησιμοποιούνται θέλει να δώσουν οι φίλοι σιδηροδρομικού σταθμού Φαρσάλων. Συγκεκριμένα τοποθέτησαν ένα τροχοφόρο, δρεζινο-ποδήλατο κατασκευής του Φαρσαλινού Νίκου Χλαπανίδα, που μετά από 18 σχεδόν χρόνια έδωσε ζωή στη μετρική Θεσσαλική γραμμή δίνοντας έτσι την ευκαιρία και στις ράγες να αξιοποιηθούν, αλλά και στους ποδηλάτες να απολαύσουν πανέμορφες διαδρομές κάνοντας πετάλι εκεί όπου κάποτε ακουγόταν κάποτε η μηχανή του τρένου!

Τι είναι οι δρεζίνες και τα δρεζινοποδήλατα;


Με ποδήλατο στην Πελοπόννησο από τις ράγες του τρένου

Ο φωτογράφος/ταξιδευτής Λουκάς Χαψής γυρίζει την Πελοπόννησο από τις σιδηροδρομικές ράγες, με ένα ποδήλατο το οποίο έχει μετατρέψει σε ντρεζίνα!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου