Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

H CFR (Σιδηροδρομική μεταφορική εταιρία Ρουμανίας) ενημερώνει: Επανέναρξη εβδομαδιαίων απευθείας δρομολογίων Βουκουρέστι - Σόφια - Θεσσαλονίκη

15/06/2016
Με τρένο στην Ελλάδα

Η CFR πληροφορεί το επιβατικό κοινό που ενδιαφέρεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα με το τραίνο μπορούν να εξυπηρετηθούν με μια απευθείας σύνδεση μεταξύ Βουκουρέστι - Σόφια - Θεσσαλονίκης και επιστροφή, για όλη την καλοκαιρινή περίοδο αρχίζοντας από την Παρασκευή 17 Ιουνίου μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου.


Η αμαξοστοιχία με προορισμό τη Θεσσαλονίκη θα αποτελείται από τέσσερα οχήματα (δύο οχήματα Β θέσης, ένα κλινοθέσιο και μία κλινάμαξα) και θα γίνεται μία φορά την εβδομάδα, με αναχώρηση από το Βουκουρέστι Θεσσαλονίκη την Παρασκευή και επιστροφή Κυριακή ως εξής:
 
 Άφιξη στη Θεσσαλονίκη κάθε Σάββατο ξημερώματα (06.30)
Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη κάθε Κυριακή νύχτα (23.10)

Το εισιτήριο για ένα ταξίδι από το Βουκουρέστι στη Θεσσαλονίκη, κοστίζει περίπου
€ 45 στη Β θέση ,
€ 52,10 στις 6κλινα κλινοθέσια κουπέ και
€ 58,50 στις τρίκλινες κλινάμαξες.

Επίσης, για όσους το επιθυμούν μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι σιδηροδρομικές κάρτες τύπου Blacan FlexiPass. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν σε σταθμούς και πρακτορεία της CFR για τη διεθνή κυκλοφορία.

Για ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τα τρένα, οι επιβάτες καλούνται να συμβουλεύονται την ιστοσελίδα της εταιρείας www.cfrcalatori.ro, ή επικοινωνούν\μέσω τηλεφώνου 021/9521 (Γρ. εσωτερικής κίνησης), 021.314.5528 (Γρ Διεθνούς κυκλοφορίας Βουκουρέστι Βόρειος Σιδηροδρομικός Σταθμός) ή και με το προσωπικό μας στους σταθμούς.

Η εταιρία CFR Α.Ε. είναι ο εθνικός φορέας εκμετάλλευσης σιδηροδρομικών μεταφορών επιβατών που εκτελεί δημόσιες επιβατικές σιδηροδρομικές μεταφορές.

Πηγή:
- Tren Direct București Nord – Sofia – Salonic
http://www.cfrcalatori.ro/24483
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου