Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Τριήμερο… ταλαιπωρίας για εκατοντάδες Λαρισαίους εκδρομείς: Ο «κακός χαμός» στον προαστιακό

Έχοντας νικήσει κατά κράτος τον ανταγωνισμό με τα ΚΤΕΛ με μιάμιση ώρα το Λάρισα Θεσσαλονίκη, με άνετους κλιματιζόμενους σύγχρονους συρμούς Desiro Electric ο δημόσιος προαστιακός σιδηρόδρομος βουλιάζει καθημερινά από επιβάτες, αποδεικνύοντας ότι όπου προσφέρονται σύγχρονες σιδηροδρομικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, ο κόσμος προτιμάει το τραίνο από το ΙΧ και το λεωφορείο.

«Πατείς με, σε πατώ». Αυτό ακριβώς συνέβαινε σε αρκετά δρομολόγια του προαστιακού από τη Λάρισα προς Θεσσαλονίκη και φυσικά προς τα παράλια του δήμου Τεμπών και της γειτονικής Πιερίας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι οι Λαρισαίοι που ταλαιπωρήθηκαν από την επιλογή τους αυτή, καθώς η υπέρπληρότητα των δρομολογίων είχε – εύλογα – ως αποτέλεσμα πολλούς όρθιους στα βαγόνια.

Ο συνωστισμός αναμενόμενα προκάλεσε και δυσφορία που σε συνάρτηση με τον αναποτελεσματικό κλιματισμό, δημιουργούσε ένα αποπνικτικό κλίμα εντός του προαστιακού.

Έτσι, δεν αποφεύχθηκαν και οι λιποθυμίες, καθώς μία νεαρή κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο…

Πηγή:
- Τριήμερο… ταλαιπωρίας για εκατοντάδες Λαρισαίους εκδρομείς: Ο «κακός χαμός» στον προαστιακό
http://www.onlarissa.gr/2016/06/21/triimero-taleporias-gia-ekatontades-lariseous-ekdromis-o-kakos-chamos-ston-proastiako/Δείτε ακόμη:

LIVE Δρομολόγια Προαστιακού Αθήνας (Αεροδρόμιο-Κιάτο και Πειραιάς-Χαλκίδα) και Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκη-Λάρισα-Παλαιοφάρσαλος)


Στο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσης της εξυπηρέτησης των πελατών της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τώρα παρέχει τη δυνατότητα να πληροφορείστε live τα δρομολόγια των Προαστιακών Σιδηροδρόμων Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Επιλέγοντας τον σταθμό στον οποίο βρίσκεστε, μπορείτε να μάθετε την ακριβή ώρα που περνάει το επόμενο τραίνο, καθώς και την κατεύθυνση του. Στον χάρτη ανανεώνονται συνεχώς οι ακριβείς θέσεις όλων των αμαξοστοιχιών, καθώς και η κατεύθυνσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου