Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Δελτίο Τύπου 8/6/2016 – Ακύρωση δρομολογίων λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (Π.Ε.Π.Ε)

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, ακυρώνονται όλα τα δρομολόγια των τραίνων και του Προαστιακού Σιδηρόδρομου, από σήμερα τα μεσάνυχτα έως και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 9/6/2016, λόγω της 24ωρης απεργίας που πραγματοποιεί η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (Μηχανοδηγοί).

Ειδικότερα, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, καθώς και τα δρομολόγια προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.



Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητεί την κατανόηση του επιβατικού κοινού και εκφράζει τη λύπη της για όποια ταλαιπωρία υποστεί λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, για τις οποίες δεν φέρει ουδεμία ευθύνη η εταιρία.

Οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή «κουπονιού ταξιδίου».

Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα.



Πηγή:
- Δελτίο Τύπου 8/6/2016 – Ακύρωση δρομολογίων λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (Π.Ε.Π.Ε)
http://www.trainose.gr/deltia/%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85-862016-%CE%B1%CE%BA%CF%8D%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%BB/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου