Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

Νέο πετρέλαιο κίνησης diesel crystal

Διαβάσαμε με ενδιαφέρον ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για ένα νέο πετρέλαιο κίνησης που υπόσχεται να εξαλείψει τα προβλήματα (βλέπε παλιότερη μας ανάρτηση: Βιοκαύσιμα και τεχνικά προβλήματα σε πετρελαιοκινητήρες) που προκαλούν τα βιοκαύσιμα στους κινητήρες των οχημάτων. Πρόκειται για το diesel crystal της Ελίν που χωρίς να αναφέρει ως πηγή των προβλημάτων το βιοντήζελ υπόσχεται τα παρακάτω:Με μια εντελώς πρωτοποριακή φόρμουλα, με τη μοναδική τεχνολογία συνδυασμού αμινών, της ελίν. 
  • Διαλύει τη μικροβιακή μόλυνση, καθώς διασπά την «κόλλα» που συγκρατεί την αποικία των βακτηρίων. Απομονώνει και διασκορπά τους μικροοργανισμούς, οι οποίοι τελικά περνούν μέσα από το σύστημα καυσίμου και καίγονται!
  • Προλαμβάνει τη δημιουργία νέας μόλυνσης, αφού δεν επιτρέπει στα βακτήρια να «κολλήσουν» μεταξύ τους και να δημιουργήσουν λάσπη.
  • Μειώνει το κόστος συντήρησης αφού διατηρεί τον κινητήρα καθαρό.
  • Προστατεύει από τη σκουριά και τη διάβρωση, γιατί δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα ανάμεσα στο ντεπόζιτο και στο καύσιμο. Η τεχνολογία συνδυασμού αμινών που χρησιμοποιείται στο diesel Crystal βραβεύτηκε για τις αντιδιαβρωτικές της ιδιότητες από την Petroleum Marketers Association of America.
  • Διαχωρίζει το νερό, επιτρέποντας έτσι μόνο στο καθαρό diesel crystal να προχωρήσει από τη δεξαμενή του πρατηρίου προς το ντεπόζιτο.
  • Λιπαίνει τον κινητήρα, γιατί βελτιώνει τις λιπαντικές ιδιότητες του πετρελαίου.

  • Προστατεύει την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον, αφού είναι το μόνο προϊόν που καταπολεμά τη βακτηριακή μόλυνση, χωρίς να περιέχει βιοκτόνο.
  • Φροντίζει το περιβάλλον, αφού κάνει καλύτερη καύση με αποτέλεσμα να εκπέμπεται λιγότερη αιθάλη.
  • Προσφέρει αντιπαγωτική προστασία το χειμώνα.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρωτοποριακό αυτό προϊόν αλλά και τη χρήση του, διαβάστε εδώ


Πηγή:
- Νέο πετρέλαιο κίνησης diesel crystal από την Ελίν
http://www.elin.gr/el/crystal-fuels.html

- ενημερωτικό φυλλάδιο για το diesel crystal της Ελίν
http://www.elin.gr/images/stories/pdf/Diesel_Crystal_A5_LEAFLET.pdf

- Βιοκαύσιμα και τεχνικά προβλήματα σε ντηζελοκινητήρες
http://mixanikosose.blogspot.gr/2015/09/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου