Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Αργεντινή: Προμήθεια τροχαίου υλικού από την Κίνα

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ο Υπουργός Εσωτερικών & Μεταφορών Florencio Randazzo επισκέφθηκε το λιμάνι του Μπουένος Άιρες στις 16 Οκτωβρίου για να επιθεωρήσει το πρώτο φορτίο των 150 Φορταμαξών που έφτασε από την Κίνα, και χρηματοδοτείται δάνειο ύψους US $ 2,47bn που θα καλύψει την προμήθεια 3500 βαγονιών, 100 μηχανών ντίζελ και την ανακαίνιση 3000 χιλιόμετρων γραμμής.
Η αρχική παρτίδα αποτελείται από βαγόνια σιλό για μεταφορά σιτηρών, καθώς και τα βαγόνια που θα μεταφέρουν τον άνθρακα για λογαριασμό της κρατικής εταιρίας πετρελαίου και φυσικού εταιρείας YPF στο εργοστάσιο της στην Ensenada κοντά στο Μπουένος Άιρες.

Σύμφωνα με τον Marcelo Bosch, πρόεδρο της κρατικής μεταφορικής εταιρίας εμπορευμάτων Belgrano Cargas y Logística, οι παραδόσεις του τροχαίου υλικού από την Κίνα αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2016. Επίσης πρόσθεσε ότι το πρόγραμμα για την ανάταξη του δικτύου σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών της Αργεντινής περιλαμβάνει επίσης την ανακαίνιση 2500 επιπλέον βαγονιών σε εγχώρια εργοστάσια.





Πηγή΅
- Wagons arrive from China
http://www.railwaygazette.com/news/freight/single-view/view/wagons-arrive-from-china.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου