Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015

Συγκλονιστικό γερμανικό ΒΙΝΤΕΟ υπέρ της Ελλάδας


Ένα σατιρικό βίντεο, που καυτηριάζει τη στάση των γερμανικών μέσων ενημέρωσης προς την Ελλάδα, σαρώνει το διαδίκτυο έχοντας ήδη περισσότερα από 1 εκατομμύριο «κλικς» λίγες μόλις ώρες μετά τη δημοσιοποίησή του.
Για πολλοστή φορά Γερμανοί κωμικοί στέκονται στο πλευρό της Ελλάδας και καταδικάζουν τη σκληρή στάση της κυβέρνησής τους και των γερμανικών ΜΜΕ απέναντι στη χώρα μας.
Το βίντεο με τίτλο «Τα πολύτιμα γερμανικά ευρώ»  καυτηριάζει τους προκλητικούς τίτλους των γερμανικών εφημερίδων κατά της Ελλάδας, από το 2010 μέχρι σήμερα για τους τεμπέληδες Έλληνες, για την ψευτομάγκικη κυβέρνηση, για τις... συμβουλές να πουλήσουμε τον Παρθενώνα και τα νησιά μας…
Ταυτόχρονα, όμως, περνάει ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα «Αυτό το καλοκαίρι, εμείς οι Γερμανοί έχουμε μια ιστορική ευκαιρία. Είναι ευκαιρία να μη φερθούμε μια φορά σαν μ…ς. Έχουμε κάθε λόγο να βοηθήσουμε την Ελλάδα. Γιατί πρόκειται για κάτι για το οποίο δεν μιλάμε πια εδώ και καιρό» αναφέρει ενώ στο τέλος υπάρχει η λέξη Ευρώπη γραμμένη σε πολλές… ευρωπαϊκές γλώσσες.


Πηγή:
- UNSERE SCHÖNEN DEUTSCHEN EUROS – Our precious German Euros // EUROPA 2015

- Συγκλονιστικό γερμανικό ΒΙΝΤΕΟ υπέρ της Ελλάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου